El passat dijous 26 de juliol a les 9 del vespre, l’Associació per a la Rehabilitació de Persones amb Malaltia Mental de l’Anoia (ARMPA) i el Club Social Aidar celebraven el 10è aniversari del club amb una trobada amb les famílies, amics i amigues, i usuaris/es de l’entitat. Per l’ocasió, es va organitzar un sopar popular que constava d’una paella i d’actuacions a l’aire lliure, just al darrera de la recent inaugurada nova seu de l’entitat al Barri Montserrat.

Com es tradicional, per aquestes dates totes les persones amb problemes de salut mental i familiars adherits a l’entitat es reuneixen per celebrar el final de curs però enguany la trobada tenia doble motiu, i per celebrar-ho tots plegats els usuaris i usuàries van amenitzar la jornada amb actuacions que havien preparat especialment per l’ocasió. A més a més, els participants del curs de cuina van elaborar un receptari que van regalar a tots i totes els assistents. Per altra banda, també es va comptar amb l’actuació del monologuista David Vilaseca que amb els seus acudits va fer riure a tothom i, per acabar, el duet musical Sonatta Show format per Josep Arauz i Josep Mª Talló, van posar el punt final amb cançons de sempre que tots i totes van ballar.

L’acte, va comptar amb la presència del Sr. Regidor de Sanitat i Salut Pública, Fermí Capdevila, i la Sra. Regidora socialista Pilar Salat, als qui la presidenta de l’associació, la Sra. Jessica Ruíz va agrair la seva participació i col·laboració amb l’entitat. Ruiz va mencionar també molt especialment a les famílies i equip tècnic per “que diàriament treballen per superar els obstacles de la crisi econòmica i continuar amb les activitats que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones amb alguna malaltia mental”.

L’ARMPA és una entitat sense ànim de lucre que va néixer ara fa 14 anys quan un grup de familiars de persones amb problemes de salut mental es van unir per treballar conjuntament per a la integració de les persones afectades. L’Associació és un espai on els familiars de persones amb trastorns mentals poden compartir experiències i donar-se suport. A més a més, l’entitat realitza una tasca de sensibilització pública i reivindicació dels drets de les persones amb problemes de salut mental, a la vegada que crea i gestiona recursos per a aquestes persones i els seus familiars, com ara activitats durant tot l’any. Les persones interessades en formar part poden dirigir-se al carrer Mossèn Josep Forn nº 25-27 d’Igualada o bé al telèfon 938019058.

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s