La celebració del Dia Mundial de la Salut Mental 2014 tindrà lloc el dissabte 11 d’octubre el Parc de l’Estació Vella d’Igualada, i està organitzada per la Federació SMC i l’Associació per la rehabilitació del malalt mental de l’Anoia (ARMPA),amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. El lema de la celebració d’enguany serà “Construïm una nova salut mental, ara sí”.

El dinar popular (paella, aigua i refrescos, pa i sorbet de llimona) té un preu de 12 euros. Podeu comprar el tiquet la web de Salut Mental Catalunya fins el dia 6 d’Octubre. També podeu fer la reserva prèvia al telèfon de l’entitat. En cas que no compreu tiquet podeu venir amb entrepans però cal fer la inscripció per tal de garantir taules i cadires per tothom en el següent enllaç 

bannerportadaweb

Programa, dissabte 11 d’octubre de 2014

10.30-11.30h. Arribada

11-12 h. Activitats lúdiques i participatives

11.50 h. Actuació de BATinKAT, percussió i batucada

12.00 h. Benvinguda a càrrec de l’actor igualadí Joan Valentí, conegut pel seu paper al Club Super 3, i lectura del manifest a càrrec del periodista de TV3 Xavi Coral.

xavijoan_baixa

12.10 h. Parlaments institucionals, amb la presència de l‘alcalde d’Igualada, Marc Castells; el conseller de Salut, Boi Ruiz; la consellera de Benestar Social i Família, Neus Muntéel president de la Federació SMC, Xavier Trabado; i la presidenta de l’ARMPA, Jesica Ruiz.

13.00 h. Cançó “I què si”, interpretada per Rikki, del grup Xiula.

13.10 h. Cloenda de l’activitat participativa

13.20 h. Distribució del dinar popular: Menú 12 euros (paella, aigua i refrescos, pa i sorbet de llimona). A càrrec del servei de catering El Graeller Rialler

paella-219x129

15.30 h. Lliurament de premis “Ments amb Art”

15.45 h. Actuació del còmic David Vilaseca

16.15 h. Final de festa

El Dia Mundial de la Salut Mental, una iniciativa de la Federació Mundial per a la Salut Mental, emparada per l’Organització Mundial de la Salut, uneix els esforços per lluitar amb una finalitat comuna des de tot el món: la promoció de la salut mental entre la població amb activitats a més de 100 països del món.

Cada any es dóna a aquesta celebració un caire diferent, segons els objectius del moment, que poden ser més lúdics, que potenciïn l’intercanvi d’experiències o bé que facin èmfasi en la sensibilització social.

ARMPA és una entitat sense afany de lucre que neix al 1998, quan un grup de familiars de persones amb trastorns mentals s’uneixen per la millora de la integració de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies. Els mou el propòsit d’orientar i donar suport a les famílies que, davant la malaltia mental, es trobaven aïllades, confoses i amb una gran necessitat d’informació. Des de la Federació SMC volem agrair l’entusiasme de l’ARMPA per organitzar el proper Dia Mundial i la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada.

L’ARMPA està situada al carrer Mossèn Josep Forn nº 25-27 d’Igualada (Barri Montserrat), telèfon 938019058.

Podeu trobar més informació al web salutmental.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s