L’ARMPA organitzarà el Dia Mundial de la Salut Mental 2014 a Igualada

Igualada acollirà la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental 2014 el dissabte 11 d’octubre

carruselconfetti

El Dia Mundial de la Salut Mental, una iniciativa de la Federació Mundial per a la Salut Mental, emparada per l’Organització Mundial de la Salut, uneix els esforços per lluitar amb una finalitat comuna des de tot el món: la promoció de la salut mental entre la població amb activitats a més de 100 països del món.

Cada any es dóna a aquesta celebració un caire diferent, segons els objectius del moment, que poden ser més lúdics, que potenciïn l’intercanvi d’experiències o bé que facin èmfasi en la sensibilització social. Al 2014, la celebració tindrà lloc el dissabte 11 d’octubre a la ciutat d’Igualada, i estarà organitzada per la Federació SMC i l’Associació per la rehabilitació del malalt mental de l’Anoia (ARMPA).

ARMPA és una entitat sense afany de lucre que neix al 1998, quan un grup de familiars de persones amb trastorns mentals s’uneixen per la millora de la integració de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies. Els mou el  propòsit d’orientar i donar suport a les famílies que, davant la malaltia mental, es trobaven aïllades, confoses i amb una gran necessitat d’informació.

Des de la Federació SMC volem agrair l’entusiasme de l’ARMPA per organitzar el proper Dia Mundial i la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. Als propers mesos us anirem donant més informació i detalls sobre el proper Dia Mundial i la seva temàtica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s