El passat dijous 17 de maig a les set de la tarda, l’Associació per a la Rehabilitació de Persones amb Malaltia Mental de l’Anoia (ARMPA) i el Club Social Aidar, inauguraven el nou local situat al carrer Mossèn Josep Forn, 25-27. L’acte, que va anar a càrrec de la presidenta de l’entitat, Jesica Ruíz i del regidor de Sanitat i Salut Pública, Fermí Capdevila, acollia a gairebé un centenar de persones, la majoria usuaris i usuàries del servei i les seves respectives famílies.

En el seu discurs, la presidenta de l’entitat agraïa a l’actual govern municipal i a l’anterior “el seu esforç i voluntat per haver cedit el nou espai a l’entitat” i va mostra la seva satisfacció “Sobretot, per l’estalvi de despesa que ens suposarà. És tracta d’una gran ajuda, i més en aquests dies, quan el nostre pressupost està tan retallat”. Per la seva banda, el regidor Capdevila va agrair la tasca que cada dia l’associació i el club fan per al benestar dels malalts, les famílies i la societat en general.

El nou local permetrà a l’entitat seguir desenvolupant l’acció i servei d’inclusió social que l’entitat té com a missió, i a seguir amb les activitats que realitzen amb persones amb malaltia mental perquè, a través de l’ocupació significativa del temps, contribueixen en la millora de la seva qualitat de vida.

Ja fa 14 anys que un grup de familiars de persones amb problemes de salud mental es van unir per treballar en pro de la millora de la integració de les persones afectades i dels seus familiars. Naixia aleshores, l’associació ARMPA. “Des de llavors s’ha fet molta feina en tot aquest temps i així volem seguir treballant. Per això, en la mesura del possible, intentarem dotar de nous serveis a l’entitat i de major qualitat” va cloure Jesica Ruíz.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s