L’Associació per a la Rehabilitació del Malalt Psíquic de l’Anoia, ARMPA, va celebrar el passat dimecres 28 de juliol  la seva festa d’estiu. Com es tradicional, totes les persones amb problemes de salut mental i familiars es van reunir a les pistes esportives de l’Institut Joan Mercader per sopar plegats en un acte amenitzat amb actuacions de les mateixos participants. La jornada va comptar amb la presència de la regidora d’Acció Social, Pilar Salat i amb l’actuació del monologuista David Vilaseca.

La presidenta de l’Associació, Jessica Ruiz, va aprofitar l’ocasió per agrair la col·laboració de monitors, afectats i familiars que “un any més han fet possible que entre tots aconseguim els nostres objectius”. Per altra banda, va encoratjar al socis a seguir participant de l’activitat diària del Club Aidar i involucrar-se “amb propostes i suggeriments dirigits a la millora de la qualitat de vida tant de les persones amb problemes de salut mental com de les seves famílies”. També va agrair a l’Institut i l’Ajuntament d’Igualada les facilitats per organitzar la festa a les pistes de l’Institut.

Per acabar, es va fer el lliurament de premis i diplomes que reconeixia l’esforç i dedicació dels malalts en algunes activitats esportives com el tennis taula, el domino o el futbol i activitats artístiques com guitarra, dibuix i participació al concurs Nous Genis 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s